Everrati dhe InstaVolt bashkohen për t’i dhënë makinave të vjetra një të ardhme Elektrike

Everrati është bashkuar me InstaVolt për të ndihmuar makinat e vjetra të behen elektrike. Në vend që të shkojn në stacionet e karburantit për karburant, drejtuesit e makinave Everrati tani do të drejtohen në njësitë publike të karikimit të InstaVolt për të mbushur bateritë e tyre.

Everrati është një kompani në Mbretërinë e Bashkuar e njohur për dhënien e makinave me gaz të cilësisë së mirë një të ardhme elektrike. Ata specializohen në rivendosjen e makinave portreti në automjete elektrike, duke ruajtur vlerën e tyre klasike. InstaVolt është një operator kryesor i rrjetit të tarifimit publik, me më shumë se 550 karikues në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar.

Me këtë partneritet, InstaVolt do të bëhet partneri i rekomanduar i tarifimit për të gjitha automjetet e konvertuara nga Everrati. Kjo vjen me disa përfitime. Përveç që kanë akses në karikimin e shpejtë, pronarët e Everrati do të marrin një RFID të personalizuar që do të njihet në të gjithë karikuesit InstaVolt. Ata gjithashtu do të kualifikohen për çdo promovim ose ofertë të drejtuar nga rrjeti i tarifimit.

burimi i imazhit: Everrati


CEO i Everrati, Justin Lunny, është i ngazëllyer për partneritetin e ri. Ai tha “Vizioni ynë është të krijojmë makinat elektrike më ikonike në botë; ripërcaktimi i makinave ikonë të motorëve me djegie të brendshme ‘ICE’ në automjete të përmirësuara në mënyrë kozmetike, me shkarkime zero. Makinat tona janë krijuar për tu drejtuar dhe shijuar, me InstaVolt si rrjetin tonë të rekomanduar të karikimit publik, klientët tanë do të jenë të sigurt se mund të kenë akses në një karikim të shpejtë dhe të besueshëm sa herë që ata kanë nevojë për të. Karta e personalizuar RFID dhe sigurimi i aksesit të klientit tonë në promovimet dhe përfitimet shtesë të InstaVolt, të gjitha shtojnë përvojën që ne ofrojmë çdo klient të Everrati. “

Everrati ka punuar në shumë vetura portreti për t’i sjellë ato në të ardhmen e lëvizjes. Ata u kanë dhënë klasike të tilla si Porsche 911 dhe Mercedes-Benz SL Pagoda trena të rinj elektrikë dhe i kanë pajisur me bateri të nivelit më të lartë dhe njësi karikimi. Për të ruajtur vlerën monetare të makinave, Everrati siguron që procesi i rikompozimit të jetë i kthyeshëm. Kompania filloi në 2019 me synimin për të kthyer makinat e vjetra në automjete eko-miqësore.

burimi i imazhit: Everrati


Duke folur për partneritetin, CEO i InstaVolt, Adrian Keen tha “Ne jemi të ngazëllyer për këtë partneritet pasi mbështet nocionin tonë për një të ardhme më të pastër. Everrati transformon makinat klasike më të bukura dhe ikonike që njohim dhe duam dhe i rishpik ato për një të ardhme të elektrizuar.

“Klientët e Everrati tani mund të shijojnë potencialin e plotë të klasikëve të tyre të elektrizuar, të sigurt se mund të plotësojnë përdorimin e rrjetit më të besueshëm të karikimit elektrik në Mbretërinë e Bashkuar ndërsa vazhdojnë të mbrojnë mjedisin, pasi rrjeti ynë është 100% i rinovuar.”

InstaVolt mban njësi të tarifimit të shpejtë në ambientet e pronarëve të pronave të bashkëpunuara në një skemë të ndarjes së të ardhurave. Ata janë votuar dy herë si rrjeti më i mirë i tarifimit publik në MB. Ata veprojnë mbi bazën e tarifës, ndërsa ju shkoni, pa kërkuar anëtarësimin ose pajtimet.